Over Wijko


OVER WIJKO: WIJKO

Wijko Elektrotechniek is een familiebedrijf en bestaat ruim 25 jaar en daar zijn we trots op! Wijko begon als vennootschap en is pas later een familiebedrijf geworden. De hechtheid van de familie zie je terug in de saamhorigheid, de sociale omgang en de stabiliteit binnen het bedrijf. Het voordeel van een familiebedrijf vinden wij de korte lijnen en de betrokkenheid van iedereen binnen het bedrijf. De goede service en het vertrouwen van onze klanten zijn onze formule.

 

PERSOONLIJKE AANPAK

Wijko is een elektrotechnisch bedrijf. De persoonlijke aanpak is erg belangrijk, net als korte lijnen en snelle samenwerking met haar opdrachtgevers. De kwaliteit staat bij ons voorop. Er kan snel geschakeld worden, omdat we kleinschalig zijn. De klant heeft altijd contact met één persoon en het anticiperen op de vragen van de klant vinden wij belangrijk.

 

VISIE

Wij houden er van om met onze klanten mee te denken en te anticiperen op vragen. Dat houdt ons scherp en daarom kiezen klanten voor Wijko. Wij willen graag kwaliteit leveren en werken daarom alleen met goed getrainde vakmensen.