Cases


CASES

Wijko Elektrotechniek heeft een grote en diverse klantenkring, waar we je hier graag meer van laten zien.

  • Bij het Leidse Volkshuis heeft Wijko Elektrotechniek gezorgd voor de totale vernieuwing van de installatie van het gebouw. Aan de achterzijde zijn diverse luxe appartementen gemaakt en aan de voorzijde is het voormalig cultureel centrum verbouwd tot cursusruimten, kantoren, vergaderruimten,¬†theaterzaal en danszaal.

  • Bij de Pieterskerk te Leiden is er gezorgd voor de totale vernieuwing van de installatie met als doel de kerk om te bouwen tot een multifunctionele en monumentale evenementenlocatie.

  • Bij VU Amsterdam heeft Wijko Elektrotechniek diverse interne verbouwingen uitgevoerd, net als onderhoud en uitbreidingen.

  • Bij de Prinsengracht te Den Haag heeft Wijko Elektrotechniek het Huis Bredius vernieuwd en de totale installatie van het voormalig museum aangepast voor luxe appartementen.

 

Gemeente en kinderdagverblijven

Ook de gemeente Leiden Vastgoed is een opdrachtgever van Wijko Elektrotechniek. Daar zorgen wij voor onderhoud en dienstverlening aan de gebouwen van de Gemeente Leiden. Kinderdagverblijven behoren ook tot de doelgroep. Daar zorgen wij voor onderhoud en dienstverlening aan een grote landelijke kinderdagverblijf organisatie.
 

Onderaannemer

Omdat wij al sinds de oprichting van ons bedrijf werkzaam zijn als onderaannemer van Burgy bouwbedrijf, een van de bekendste restauratie-bouwbedrijven in de randstad, hebben wij ook vele monumentale panden mogen voorzien van nieuwe installaties.
 

Particulieren

Naast al onze grote, mooie werken hebben wij ook veel particulieren in onze klantenkring. Wij helpen particulieren bij storingen, met adviezen en bij kleine aanpassingen/verbouwingen. Daarnaast ondersteunen wij ook diverse aannemers voor totale vernieuwingen van de installaties.
 

Onze werkzaamheden verlopen in zes logische stappen:

1. Aanbesteding
2. Overleg over de mogelijkheden
3. Ontwerp
4. Uitvoering van het ontwerp
5. Oplevering van het ontwerp
6. Nazorg